Met groooote vreugde kondig ik de 'geboorte' aan van...

het Gouden Nest;
mijn vakantiehuisje dat ik vanaf heden verhuren zal!
Een retreatplekje temidden van het bos mét de nodige luxe en comfort...

 

M.a.w. wie morgen op retraite wil, kan dat! Dit heerlijke plekje (voor 1 of 2 pers.) is gelegen in Kempisch recreatiegebied van meer dan 20ha groot -op de grens van de provincies Antwerpen en Limburg- en oh, wat is het er zalig en rustig vertoeven... In de zomermaanden bruist de plek tijdens weekenddagen iets meer dan tijdens alle andere maanden van het jaar, maar het is sowieso een ideaal nestje om tot rust te komen of net lekker creatief aan de slag te gaan met schrijf- of tekenpennen, pastelkrijt, yogamatjes, boeken, fietsen, leuke meditatiekussens, het chloorvrije zwembad van het park, etc. (allemaal ter plekke aanwezig).

 

Ik heb het huisje bijna volledig eigenhandig verbouwd en dat heeft letterlijk bloed, zweet en tranen gekost.  Het was voornamelijk een hele klus omdat ik het 'zielige' huisje wilde omtoveren tot een 'beZIELde' plek die warmte zou uitstralen en mensen instant thuis zou doen voelen zodat ze in alle rust én comfort zouden kunnen genieten van echte me-time. Zó belangrijk in deze tijden. En aangezien ik het nu vrijgeef en pas iets de wereld in stuur als ik er écht tevreden over ben, hoop ik geslaagd te zijn in mijn opzet. De eerste 'proefgasten' waren alvast erg tevreden. 
Het huisje staat in een recreatiegebied en is een vrijstaande chalet (met buren) temidden van twee natuurgebieden. Het heeft een ruime tuin, ligstoelen, fietsen, een overdekt terras, drie zonnige tuinzones, een buitendouche (mét warm water), een ruime leefruimte met zithoek en 'bibje', eetkamer en volledig uitgeruste keuken (koelkast, gasvuur, stoomkoker, 'green' pannen, blender, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker, theepotjes, biologische losse thee en koffie, kruiden, biologische olijf- en kokosolie en lokaal bronwater), een gezellige 'golden bohemian bedroom' en een luxueuze badkamer met bad, douche én ecologische zepen + haardroger. 

 

Alle materialen zijn duurzaam, ecologisch, gerecupereerd of net spiksplinternieuw.  Ook het beddengoed is ecologisch en de badkamermuren zijn bekleed met natuurlijk hout en prachtig Venetiaans stucwerk (door Gabrielle Bie Appels). De vloer in de badkamer legde ik er zelf in (jeetje, wat ben ik trots), het bad werd geplaatst door twee fantastisch lieve, bewuste loodgieters en het kleine raampje in de slaapkamer verving ik door een joekel van een raam waardoor je vanuit het bed -dat bestaat uit recycled mangowood- lekker kan genieten van een uitzicht op (year round groene) bomen en (blauwe) hemel... Verder hielp m'n metekind van 17 met schilderen en m'n lieve nicht dook met de handboor op een oud deurslot dat we er maar niet uit kregen :-)  Niet alles verliep van een leien dakje, máár het huisje staat nu te blinken en te wachten op lieve gasten. Bovendien prijkt in de slaapkamer een fenomenaal 'gouden' kunstwerk van Esther Van Nieuwenhoven! En in de badkamer hangt een prachtig stuk van de creatieve Elke Vida... Dankjewel, ladies! Jullie maken dit 'Gouden Nest' mee tot wat het is. 

 

Dus... Als je het voelt kriebelen om op de Balense Keiheuvel te komen genieten van práchtige natuur en tijd voor jezelf óf net met een geliefde partner of vriend/in, wees dan welkom! Je komt hier écht helemaal tot rust...
Heb je toch af en toe zin in wat meer actie, dan kan je op het domein genieten van een natuurlijk zwembad (met taverne, waar in de zomer op zonnige zaterdagavonden muziek voorzien wordt), een vijver, wandelpaden, een voetbal- en volleybalterrein, een speeltuin én ietsje verderop ook van tennis, padel, squash, fitness, pool/biljart, bowling, minigolf, paardrijden en zweefvliegen. Dat het hier een práchtige wandel- en fietsstreek is, hoef ik niet te benadrukken :-) En ook het dorp Balen biedt alles (van voedingswinkels tot leuke barretjes en nog méér natuurgebieden zoals Scheps, de Most, enz. :-)). 

Via mail (sophiagovaerts@yahoo.com) kan je me bereiken voor vragen en reservaties.

Ik ontvang jullie graag met een warm hart!

 

PS: feel free to spread the word! Hoe meer mensen kunnen genieten van dit plekje en van de helende energieën in dit gebied, hoe fijner. 
PS2: honden -groot of klein- zijn niet toegelaten in dit recreatiegebied, dus zij kunnen jammer genoeg niet meereizen. Een warme knuffel voor de dierenvrienden :-) 

 

Prijzen

Wat de bijdrage betreft, heb ik gekozen om twee tarieven te hanteren:

één voor mensen die lekker alleen komen genieten en eentje voor twee personen; zijnde respectievelijk €88 en €111 per nacht.

Daarin is inbegrepen: de toeristenbelasting, het gebruik van de fietsen, yogamatjes, handdoeken, ecologisch bedlinnen, verbruikskosten, enz... 
Schoonmaakkosten bedragen €22

Een retreatplekje temidden van het bos mét de nodige luxe en comfort...

Gun jij jezelf dit geschenk? Contacteer me dan gerust voor een reservatie (MIN. 2 NACHTEN). 

sophiagovaerts@yahoo.com 

 

CADEAUBONNEN! :-) 

Verras je graag iemand met een cadeaubon (t.w.v. minimum twee overnachtingen)? Dat kan!
Als je liever slechts één nacht aanbiedt waardoor de andere persoon slechts één (of meerdere) nachtje(s) hoeft bij te betalen, dan kan dat ook :-) Bespreek je wens gerust met mij en ik zorg dat er een mooie bon naar je toe komt!