Een intuïtieve reis doorheen Italië
…waar Magie en Realiteit één worden en Dromen tot leven komen…

Getuigenissen van lezers:
"Wat een lyrisch en heerlijk boek heb jij geschreven, zeg! Van de eerste tot de laatste letter genoten!!"
"Ik ben in je boek begonnen, smullen doe ik! Mijn hart klopt op het ritme zoals je het beleefde. Zalig zoet mooooi beschreven!"
"Geen woorden kunnen beschrijven hoe het bij me binnen komt. Het vult en verwarmt mijn hart met een gloed van contentement, hoop en levensvreugde; zalig!"
"Je slaagt er in om me helemaal mee te nemen. Ik ben echt onder de indruk. Uit niets blijkt dat dit een 'eerste' boek is."

 

Op deze pagina vind je zowel foto's van de reis alsook de video's (rechtse kolom) die bij het boek horen. Veel lees- en kijkplezier! Dat het je inspireren, voeden, raken, verblijden en verzachten mag... 

Het boek kan besteld worden door een email te versturen naar sophiagovaerts@yahoo.com.
Als je graag een lezing in je huiskamer, tuin, yogastudio of andere praktijk/locatie laat doorgaan, hoor ik het graag! Via Sacred Storytelling -waarin m'n grootvader me als kind reeds inspireerde- kom ik jullie met plezier inspireren om een lekker authentiek en waarachtig vervullend bestaan te leiden; met échte sleutels tot manifesteren en het verwelkomen van synchroniciteiten in je dagelijkse leven...
Pure LevensKunst!