Een intuïtieve reis doorheen Italië
…waar Magie en Realiteit één worden en Dromen tot leven komen…

Getuigenissen van lezers:
"Wat een lyrisch en heerlijk boek heb jij geschreven, zeg! Van de eerste tot de laatste letter genoten!!"
"Ik ben in je boek begonnen, smullen doe ik! Mijn hart klopt op het ritme zoals je het beleefde. Zalig zoet mooooi beschreven!"
"Geen woorden kunnen beschrijven hoe het bij me binnen komt. Het vult en verwarmt mijn hart met een gloed van contentement, hoop en levensvreugde; zalig!"
"Je slaagt er in om me helemaal mee te nemen. Ik ben echt onder de indruk. Uit niets blijkt dat dit een 'eerste' boek is."

Op deze pagina vind je zowel foto's van de reis alsook de video's (rechtse kolom) die bij het boek horen. Veel lees- en kijkplezier! Dat het je inspireren, voeden, raken, verblijden en verzachten mag... 

Het boek kan besteld worden door een email te versturen naar sophiagovaerts@yahoo.com. Het Vliegend Konijn in Lier, Het Oude Pad in Olen, Roos met witte stippen in Geel, Bewegen in Vrijheid in Balen, Het Voorwoord in Heist o/d Berg en de Markies in Antwerpen verdelen tevens het boek.
Als je graag een lezing in je huiskamer, tuin, yogastudio of andere praktijk/locatie laat doorgaan, hoor ik het graag! Via the good old storytelling kom ik jullie met plezier inspireren om een lekker authentiek leven te leiden...
Een ware LevensKunst...