Education needs Heart, Passion and Conscious teachers who feel privileged to work with children.


It is a true joy to get out
the best in them, to guide them on their paths of life, to be their inspiration and so much more...
Teaching is a gift, a great opportunity, a choice. If chosen from the Heart, it is one of the most beautiful things to do! Because together with those amazing children, we can make the world a better place to live in! It is up to us! 

Are you ready to infuse yourself with even greater joy and passion for what you do?... 
Are you ready to inspire yourself and others on the next level?...
Are you ready to be the change you wish to see in this world?...

Then watch the video below (filmed at the Green School in Bali) and become a member of our online movement on facebook: Education with Heart! 

Schools who are ready for an uplifting upgrade, can always contact me for (online) coachings and programs to make your school a place where teachers and students thrive in a healthy, sustainable environment. Also teachers/educators/principles can subscribe for personal coaching.  #littleeffortbigchanges

KIEZEN JULLIE VOOR EEN positieve schoolsfeer én meer? ... 

Dan kom ik graag tot bij jullie om het leerkrachten-, opvoeders-, secretariaats- en directieteam een positieve boost te geven! 

Een inspirerende cocktail van tips en tricks die jou als leerkracht dichter bij jezelf en je liefde voor het vak brengen; ervan uitgaand dat JIJ een verschil kan maken in zovele prachtige kinderlevens! Wat een voorrecht is het om leerkracht te mogen zijn! 

En net dáárin zit de kracht van de Alchemie en de Quantum-wereld die óók toepasbaar is in scholen. Zin om dit te ontdekken met je team om van daaruit werkelijk positieve verandering te creëren en als school te schitteren als nooit tevoren? 

Wil jij leren lesgeven of een school leren sturen vanuit je authentieke Kracht en ook de Kracht van de kinderen en leerkrachten laten floreren?...

Als je staat te popelen om een fijne, inspirerende schoolsfeer te creëren die deugddoend is voor éénieder én een positief effect heeft op het algemene welzijn van leerling en leerkracht omdat je beseft dat er nood is aan 'méér' naast de klassieke leerstof en testen, dan nodig ik je uit om nog even verder te lezen... 

Onderstaande thema's kunnen aan bod komen tijdens een lezing/coaching/workshop omtrent QUANTUM TEACHING:

 

Waar ligt de ware kracht van een leer-KRACHT?...

Sta ik open voor vernieuwing en hoe vergroot ik mijn flexibiliteit hierin?... 

Hoe creëren we eindeloos veel mogelijkheden (i.p.v. moeilijkheden)?...

Hoe maken we de schooltijd tot een écht fijne leertijd?... Zin in Leven, Zin in Leren (Zill, nieuwe leerplan)

Hoe zorg je ervoor dat zowel jij als je leerlingen zingend de school binnen en buiten wandelen?...

Gelukkige leerkracht? Gelukkig kind! ... En hoe óók leerkrachten met een eigen zorgvraag goede leraren kunnen zijn.

Hoeveel ruimte durf/mag/moet ik nemen om zowel mijn talenten als leerkracht als die van de kinderen te stimuleren?

Hoe gebruik je joúw mindset om leerlingen betere resultaten te doen behalen?... M.a.w. de invloed van een gezonde persoonlijke ontwikkeling -van ll. én lkr.- op de cognitieve ontwikkeling van het kind. 

Hoe kunnen we een leerplan vervullen op een unieke, leuke en vrije manier?... 

Hoe kunnen we als team elkaar -én onszelf- blijvend inspireren, ondersteunen, motiveren en complimenteren?... 

Hoe gaan we op een zéér constructieve manier om met het zogenaamde 'probleemgedrag'?... 

.......

 

Ik heb ervaring als leerkracht in het onderwijs, als leidinggevende in de opvoedings- en sociale sector en als coach. In het bijzonder werkte ik met leerlingen met leer- en gedragsproblemen en tijdens het lesgeven kreeg ik van de kinderen/jongeren enorm veel kansen om te leren hoe ik best met hen én de daarbij horende gevoelens in mezélf omging.  Want wie zijn deze kinderen en waarom gedragen ze zicht zo? En welk effect heeft dit op mij als leerkracht?... Ik ontdekte práchtige manieren om aan hun zorgvraag tegemoet te komen met wonderlijke resultaten bovendien! Lesgeven is een waar voorrecht...

Met een kinderdroom om wereldverbeteraar te worden en als ervaringsdeskundige met een zeer positieve mindset, wil ik gráág anderen inspireren. Let's unite and let's be positive Change Makers!

 

Laat je alvast inspireren door onderstaande video; opgenomen in de Green School in Bali! "Education with Heart: conscious, passionate education." 

 

Met warme groet, Sophia.